GCSE-resultaten van beroemdheden – Ant en Dec’s spookachtige cijfers en Gemma Collins faalt

GCSE-resultaten van beroemdheden – Ant en Dec’s spookachtige cijfers en Gemma Collins faalt

Ierse auto-experts geven tips om de eerste keer te slagen voor je rijexamen te midden van grote achterstand. Als je een van de 100.000 mensen bent die momenteel wachten om je rijexamen af ​​te leggen, dan heb je tenminste voldoende tijd om je voor te bereiden en de eerste keer te slagen – en te voorkomen dat je opnieuw in die rij moet komen.

Ierse auto-experts bij Completecar.ie hebben een gids met toptips samengesteld om u de beste kans te geven om de eerste keer voor uw examen te slagen – en we hebben wat extra advies uit ervaring toegevoegd:

De eerste stap om je rijbewijs te halen, is slagen voor de theorie

Om jezelf de beste kans te geven om voor de eerste keer voor het schriftelijke examen te slagen, pak je de regels van de weg en koop je het officiële testmateriaal voor de rijtheorie – online of op cd. Maar onthoud, als je eenmaal geslaagd bent voor het theorie-examen, is het maar twee jaar geldig, dus wacht niet te lang met het aanvragen van je leervergunning.

Licentie tijdsbestek

Net als bij het theorie-examen is je leervergunning ook maar twee jaar geldig, dus je zou je volledige lessenreeks moeten hebben voltooid en in deze tijd je rijexamen hebben behaald. U moet het zes maanden hebben volgehouden en de vereiste 12 EDT-sessies van een uur met een ADI hebben uitgevoerd voordat u daadwerkelijk uw test kunt afleggen.

Oefen, oefen, oefen

Terwijl een ADI een auto heeft waarin u de praktijktest kunt afleggen, is het een grote bonus om uw eigen auto te hebben om in te oefenen. Hoe meer tijd u kunt besteden aan oefenen buiten uw rijlessen, hoe comfortabeler en zelfverzekerder u zult worden met de auto. Als u uw test doet in een auto die u bekend voorkomt, betekent dit ook dat u ondanks de zenuwen eerder kalm zult zijn.

Zorg ervoor dat de ‘L’-platen in goede staat zijn

Je hebt L-platen nodig als je leert rijden, en ze moeten worden weergegeven op de auto waarin je je examen aflegt. Hoewel een ADI een auto heeft die goed is aangegeven, moet u deze toevoegen aan elk privévoertuig waarin u gaat oefenen – het zal ervoor zorgen dat anderen op de weg u wat extra ruimte zullen geven. waar theorie examen oefenen online?

Zorg ervoor dat ze duidelijk zichtbaar zijn, maar zonder de verlichting of kentekenplaat van de auto te verduisteren of uw zicht uit de ramen te verdoezelen. En vergeet niet dat je strafpunten kunt verdienen als je als leerling geen L-platen laat zien.

Sponsoren

De RSA beveelt aan om een ​​sponsor te nomineren die u zal helpen om te leren rijden buiten elke ADI-ondersteunde instructie om. Houd er echter rekening mee dat ze extra hulp moeten bieden – uw ADI is de persoon die u daadwerkelijk leert autorijden en uw examen haalt, dus welk advies ze u ook geven, alles wat uw sponsor zou kunnen zeggen, moet terzijde worden geschoven.

 

Uw sponsor denkt misschien dat hij het beter weet, maar het is de ADI die ervoor zorgt dat u voorbereid bent op uw examen en een leven lang veilig kunt rijden. Denk eraan om alleen te rijden met een passagier die volledig verzekerd is op uw auto en in het bezit is van een volledig rijbewijs. Ierse auto-experts geven tips om de eerste keer te slagen voor je rijexamen te midden van grote achterstand

Check elk aspect van de auto

Voordat u uw test gaat afleggen, moet u ervoor zorgen dat absoluut alles in orde is met de auto die u van plan bent te gebruiken – elke kleine discrepantie kan ervoor zorgen dat u niet in aanmerking komt om te testen. Zorg ervoor dat al uw displayschijven up-to-date zijn, van NCT tot wegenbelasting, controleer elk lampje op de auto en zorg ervoor dat er geen gele of rode lampjes op het dashboard zijn. Het kan zoiets simpels zijn als bandenspanning, maar als er een geel lampje op het dashboard brandt, heeft uw tester reden om u naar huis te sturen. online theorie leren mogelijk online.

Voordat je in de auto stapt

Zorg ervoor dat u uw verkeersregels en -borden opfrist, want voordat u in de auto stapt, worden u een aantal vragen gesteld – vergelijkbaar met die op het theorie-examen. Zorg ervoor dat u de ins en outs kent van wat zich onder de motorkap bevindt – er wordt van u verwacht dat u weet hoe u het water- en oliepeil minimaal moet controleren.

Als je eenmaal geslaagd bent voor je examen, is het essentieel dat je je aan de verkeersregels houdt

Rijden met N-platen is een proeftijd, en als u wordt betrapt op te hard rijden, rijden zonder N-platen te tonen, rijden onder invloed van alcohol of drugs, of een ander strafbaar feit, kunnen de straffen strenger zijn – zoals een 6 – maand verbod. De beste manier om te voorkomen dat u opnieuw examen moet doen, is ervoor te zorgen dat uw auto rijklaar is en zich religieus aan de snelheidslimieten te houden.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram